Metàl·liques la Selva SL – Castelló Metall

Tenim una àmplia experiència i destaquem per la nostra professionalitat en el món de la metal·lúrgia.

Fem realitat el teu projecte de tancament metàl·lic, des del més petit i senzill fins al més complex i innovador.

CONEIX-NOS

Metàl·liques la Selva – Castelló Metall és una empresa familiar dedicada a la fabricació i col·locació de tancaments metàl·lics i estructura metàl·lica (ferro, alumini i acer inoxidable). Els nostres professionals tenen més de 15 anys d’experiència en el sector, la qual cosa ens permet garantir la qualitat dels nostres productes i serveis.Oferim assessorament tècnic a particulars i professionals i ens adaptem a les necessitats de cada projecte per tal de fer-lo realitat.

EXPERIÈNCIA

Amb més de 15 anys d’experiència en el sector hem realitzat un ampli ventall de projectes. Amb aquest bagatge, Metàl·liques la Selva els podem ajudar a trobar la millor solució per per a les seves necessitats.Visita l’apartat de serveis per veure l’ampli ventall de possibilitats que oferim, que van des de tanques metàl·liques fins a estructures de naus.

L’EQUIP DE PROFESSIONALS

El nostre equip està format per professionals amb experiència i qualificats en la metal·lúrgia, amb carnets de soldador homologats, atorgats per l’ITCS i amb l’implantació de la Norma UNE EN 1090-2: 2011: per Bureau Veritas.Comptem amb un ampli taller de serralleria propi, soldadura d’alumini, de ferro i d’acer inoxidable, cisalla, plegadora, punxonadora, trepant de peu, fresadora, serra cinta i corbadora. Disposem de servei d’atenció al públic i postvenda.

SONY DSC

Alumini

Uns valors a l’hora de treballar

Conceptes que han marcat i continuen formant part de la nostra empresa a cada projecte

Confiança

L’experiència i trajectòria de Metàl·liques la Selva – Castelló Metall en el sector dels tancaments metàl·lics fan que els clients confiïn plenament en nosaltres.

Qualitat

Cerquem entre els millors proveïdors del mercat (ferro, acer inoxidable i alumini) per poder-vos oferir productes i serveis de la màxima qualitat.

Professionalitat

Tenim un equip format per professionals qualificats i amb àmplia experiència en el món dels tancaments metàl·lics.

Garantia

La nostra aposta és garantir la qualitat i la durada dels nostres productes.